Kultura

Zvezdnika skrivala, da sta že dve leti v razmerju

Mojca Vakselj
27. 11. 2015, 23.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Saj ni res, pa je! Igralka Katie Holmes naj bi bila že dve leti skrivaj v razmerju s hollywoodskim zvezdnikom Jamiejem Foxxom. Par naj bi bil zelo resen glede svoje ljubezni, zaradi pritiska javnosti pa sta se odločila, da razmerja ne delita z javnostjo.

zimbio
Katie Holmes in Jamie Foxx

Katie naj bi bila tista, ki se v javnosti ne želi kazati z Jamiejem, saj jo skrbi odziv njenega nekdanjega moža Toma Cruisa, ki je zaprisežen scientolog in je v času šestletnega zakona z igralko njej in hčerki Suri postavljal pravila, ki so jima zagrenila življenje. Čeprav naj bi se s Foxxom dobivala že dve leti, kot trdijo njeni prijatelji, in je vanj zaljubljena do ušes, jo še vedno skrbi vpliv njenega nekdanjega moža.

Katie in Jamie sta že dve leti zaljubljena.

Igralka je sicer svojemu novemu srčnemu izbrancu že predstavila devetletno hčerko Suri, prav tako naj bi spoznala Jamiejevi hčerki, šestletno Annalise in 21-letno Corrine. Paru je dokaj dolgo uspelo razmerje držati stran od medijskih oči, pred nekaj dnevi pa so v javnost prišle zgovorne fotografije, na katerih se držita za roke in imata oči le drug za drugega. Njune krinke je zdaj konec, in če nič drugega, bosta lahko lažje zadihala v svoji ljubezni.