Kultura

FOTO: Ljubljana in Celje začutila Utrip ljubezni

Nejc Simšič
15. 10. 2015, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Premiera prvega slovenskega mladinskega celovečernega hip hop filma Utrip ljubezni, ki se je najprej zgodila v Celju in se v velikem slogu nadaljevala v ljubljanskem Koloseju, je minila v znamenju hip hopa in breakdance gibov mladih plesalcev.

Marko Vavpotič

Utrip ljubezni je najprej zajel glavno železniško postajo v Ljubljani, kjer so člani filmske ekipe – režiser Boris Petkovič, igralci Jernej Gašperin, Judita Franković, Zlatko, Matic Klemenc, glasbeniki Sausages, Gušti, Klemen Klemen in drugi raperji  popoldne v spremstvu plesalcev zavzeli prvi peron in s prav posebnim dogodkom opozorili na premierno dogajanje.

NAJBOLJ UTRIPAJOČ VLAK

Okoli četrte ure je celotna ekipa Utripa ljubezni v organizaciji Slovenskih železnic z vlakom odpotovala v Celje, kjer jih je pred Cineplexxom nestrpno pričakovala množica ljudi. Po priklonu in pozdravu ekipe celjskim gledalcem je karavana Utripa ljubezni krenila nazaj v Ljubljano, saj premiernih presenečenj še ni bilo konec – med drugim je ogled filma pospremil plesni nastop plesalcev Plesnega mesta in Šole za nastopanje Bast.

ZVEZDNIKI FILMA

Premiere, ki je hkrati potekala v dveh dvoranah, so se udeležili številni znani obrazi, tudi Saša Pavček in Jožica Avbelj, srečali smo Metoda Pevca, Matjaža Javšnika, Urško Majdič, Omarja Naberja, Rajka Geriča in še mnoge druge. Po ogledu filma so dvorano vsi zapuščali z nasmehi na obrazih, navdušenje pa so lahko med seboj delili na zabavi po filmu.