Kultura

Lado in Jurij - Vrnila sta se!!!

K.S.
6. 5. 2014, 14.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Eden najbolj zabavnih domačih tandemov, ki nas je zabaval in nam krajšal večere pred nekaj leti, se je spet združil. Duo, ki smo ga na malih zaslonih spremljali kar nekaj sezon, se bo ekskluzivno za Je bello cesto ponovno združil pred TV ekrani in odvodil Slovenski kotiček. Lado in Jurij se bosta tokrat spravila kar na voditelja Klemna!

POP TV

Gost zadnje oddaje bo legendarni Jurij Zrnec. Na Je bello cesto bo stopil v družbi Ansabla Saša Avsenika in z njimi odpel nekaj pesmi!

Oddaja bo obarvana kot veselica, v njej pa bodo kraljevale tudi preobrazbe. In to preobrazbe spolov. Klemna smo že vajeni v vseh možnih preobrazbah, tokrat se bosta tako on kot gost Jurij Zrnec preobrazila v ženski. Klemen bo stopil v čevlje kraljice veselic, Tanje Žagar, Jurijeva preobrazba pa bo improvizirana vloga v skeču. Za konec oddaje tudi Klemna čaka presenečenje – v studiu bodo nastopili Modrijani in to s pesmijo Gromska strela, ki jo je za imitacijo Blaža Švaba napisal prav Klemen.  Slovenija bo v zadnji oddaji dobila tudi državnega prvaka v imitiranju, finalista se bosta pomerila pred strokovno komisijo, v kateri bodo sedeli Sašo Hribar, Jurij Zrnec in Klemen!

Poglejte si enega od njunih največjih 'hitov':