Kultura

Bodo Popotniki ob rojstnem dnevu presenetili TV-voditeljico?

A.M.
20. 6. 2013, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V novi veseljaški oddaji Glasbena skrinjica, ki jo lahko spremljate vsak četrtek, ob 20. uri, na TV Veseljak, bo še posebej veselo.

TV Veseljak

TV Veseljak

Za dobro voljo bodo tokrat poskrbeli člani ansambla Popotniki, ki so na festivalu narodno-zabavne glasbe Vurberk 2013 pobrali kar nekaj nagrad. Med drugim so prejeli plaketo Jožeta Šifrarja za najboljšo večglasno vokalno izvedbo, poleg tega pa še srebrnega zmaja. V tokratni glasbeni skrinjici, ki jo lahko spremljamo na televiziji Veseljak, pa bodo premierno predstavili nov videospot, v katerem je glavna igralka Barbara Pirih, ki je že sedem let ena izmed voditeljic na radiu Veseljak.

TV Veseljak

Nov videospot je – tako kot že številne spote za narodno-zabavne ansamble – posnela ekipa TV Veseljak, ki ima na tem področju veliko izkušenj in znanja. Seveda pa v oddaji Glasbena skrinjica pripravljajo še več presenečenj, saj bodo nov videoizdelek predstavili tudi Veseli Dolenjci in Ansambel Vikend za skladbo Če muzikanta imela boš za fanta, za dobro voljo pa bodo poskrbeli še Slovenski pozdravi in voditeljica Tanja Vidic Goršak, ki bo ravno ta večer praznovala rojstni dan.

TV Veseljak