Primorska avtocesta

Foto: Huda prometna nesreča na primorski avtocesti

M.G.
1. 4. 2024, 19.44
Posodobljeno: 1. 4. 2024, 19.46
Deli članek:

V nočnih urah se je na odseku med Razdrtim in Senožečam pripetila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila, dve osebi pa sta bili huje poškodovani.

PGD Razdrto
Prometna nesreča na primorski nesreči, v kateri so bila udeležena tri vozila. Dve osebi sta bili huje poškodovani.

Danes okrog tretje ure zjutraj se je na primorski avtocesti na odseku med Razdrtim in Senožečami v občini Divača zgodila huda prometna nesreča, katere posledice so "lepo" vidne tudi na slikah, ki so jih fotografirali gasilci.

V prometni nesreči so bila udeležena tri vozila: kombinirano tovorno vozilo ter dva osebna avtomobila. Na kraju nesreče je posredovalo več gasilskih enot: PGD Senožeče, ZGRS Sežana, PGD Razdrto in PGD Postojna. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na poškodovanih vozilih, sanirali razlite tekočine, ki so stekle po avtocesti ter z tehničnim posegom rešili voznika iz osebnega vozila.

V nesreči sta bili dve osebi težje telesno poškodovani, ena pa lažje. Huje poškodovani osebi je ekipa NMP iz Sežane odpeljala na zdravljenje v bolnišnico v Izoli. Vzrok nesreče je zaenkrat še neznan.