Nemški par

Domorodca ubila 27-letno Ukrajinko in njeno mater ter si prisvojila dojenčico

R.T.
21. 3. 2024, 18.55
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 18.56
Deli članek:

V začetku marca so ob bregu reke Ren v Hockenheimu v nemški zvezni državi Baden-Württemberg našli truplo 27-letne Ukrajinke. Bila je umorjena.

Facebook
Umorila sta jo, da bi ji vzela hčerkico.

27-letna Rita je v tamkajšnjem begunskem centru živela skupaj s svojo 51-letno materjo Marino Stetsenko. Rita je konec januarja rodila, zato so policisti najprej preverili, kje je njena hčerkica. Niso je našli, izginila je tudi Marina. Policisti so jo pozivali, naj se javi, a je niso našli. V sredo pa je po ribniku v bližini mesteca Bad Schönborn zaplavalo žensko truplo. Policija je potrdila, da gre za pogrešano Marino Stetsenko.

Danes zjutraj so kriminalisti že nataknili lisice osumljencema. Tako Rito kot njeno mater naj bi pokončala 43-letni moški in njegova leto dni starejša žena iz Sandhausna. Klena domorodca sta že nekaj časa govorila, da pričakujeta otročička, a nihče od sosedov ni vedel ali zaznal, da bi bila žena noseča. Prejšnji teden pa so pri njima našli pogrešano dojenčico. Po poročanju Bilda sta sosedom in kolegom govorila, da je to njuna hčerkica. Policisti pa so hitro ugotovili, da lažeta. Sumijo, da sta 6. marca najprej ubila Marino, čez nekaj ur pa še Rito.