Zabodel mlajšega

Groza v Mostu na Soči: Zvečer se je v lokalu odvil krvav zločin

S.R.
1. 3. 2024, 09.50
Posodobljeno: 1. 3. 2024, 10.12
Deli članek:

V Mostu na Soči se je včeraj zvečer odvil krvav zločin, v katerem je umrl mlajši moški, so prve poročale Primorske novice.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Hudo kaznivo dejanje naj bi se po informacijah Primorskih novic zgodilo v enem od gostinskih lokalov v Mostu na Soči, kjer naj bi moški srednjih let zabodel mlajšega moškega.

Dogodek so že potrdili na PU Nova Gorica, kjer so navedli, da je v »nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na Tolminskem« umrl mlajši moški. Policisti so prijavo o nasilju prejeli malo po 20. uri. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do spora med gosti v lokalu, pri čemer je 56-letni slovenski državljan z ostrim predmetom zabodel 25-letnega slovenskega državljana. Ta je izgubil življenje. V dogodku je bila poškodovana še ena oseba.

Primer preiskujejo novogoriški kriminalisti, na kraju zločina pa sta bila prisotna tudi okrožna državna tožilka in pristojni preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega. Kriminalisti zadevo zaenkrat obravnavajo kot sum kaznivega dejanja uboja. Policisti so storilca prijeli na kraju dogodka. Po zaključeni preiskavi ga bodo privedli pred preiskovalnega sodnika. Policija več informacij zaradi interesa preiskave trenutno ne razkriva.