Uporabil je vezico

VIDEO: Poskušal ugrabiti natakarico skozi okence, komaj se je rešila

E. J.
18. 1. 2023, 12.20
Posodobljeno: 18. 1. 2023, 13.22
Deli članek:

Kolby Crossley iz policijske uprave Auburn je poskus ugrabitve za Fox 13 opisal kot "zelo zaskrbljujoč".

Twitter
/

Posnetek nadzorne kamere je posnel baristko iz Washingtona, ki je med ponedeljkovim poskusom ugrabitve komaj pobegnila moškemu, ki jo je hotel povleči skozi okno. Incident se je zgodil okoli 5. ure zjutraj v 'drive trough' delu kavarne, je sporočila policija.

V videoposnetku, ki so ga posredovale oblasti, barista stranki, ki vozi športnega terenca, daje nekaj, kar se zdi drobiž, nato pa jo zgrabi za roko in jo potegne k sebi. Po navedbah policije je osumljenec "z vezico poskušal žrtev povleči skozi okno".

Skupnost je pomagala pri aretaciji

Ženski je uspelo seči z roko nazaj v okno in ga zapreti, stranka pa se je odpeljala. Auburnska policija je v tvitu sporočila, da je policija aretirala osumljenca po "izjemni pomoči skupnosti". Pred aretacijo neznanega moškega je policija povedala, da je imel na levi podlakti jasno tetovažo z napisom "Chevrolet". Kolby Crossley iz policijske uprave Auburn je poskus ugrabitve za Fox 13 opisal kot "zelo zaskrbljujoč".

Crossley je dejal, da je žrtev utrpela manjše ureznine na roki. Lastnica podjetja, kjer se je zgodil incident, je za KOMO News povedala, da je njeno celotno osebje pretreseno zaradi tega, kar se je zgodilo. Povedala je tudi, da je ženska, ki je pobegnila ugrabitvi, tam delala 15 let.