Prevarana?

Jasmina to 10 dni počela s truplom moža, ki ga je pokončala

R.T.
2. 3. 2022, 09.46
Posodobljeno: 2. 3. 2022, 10.01
Deli članek:

V času, ko je mož mrtev ležal v dnevni sobi, so otroci kot prej živeli v stanovanju.

Facebook
Jasmina S. s soprogom Sinišo

Srbijo pretresa brutalen umor, ki ga je v ponedeljek zagrešila 44-letna Jasmina S. iz Lazarevca. Mama štirih otrok je namreč pokončala soproga Sinišo S, nato pa njegovo truplo z več vbodnimi ranami v stanovanju hranila kar deset dni ter ga polivala z mehčalcem, klorovodikovo kislino in raznimi drugimi gospodinjskimi preparati. Menda zato, da bi prikrila sledove zločina. Preden se je večkrat zabodla v vrat, je napisala pismo, ki so ga pozneje našli njuni otroci, stari 9, 8 in 6 let. Najstarejšega, 21-letnega sina iz njenega prvega zakona v tistem času ni bilo doma.

Otroci so ves ta čas v stanovanju živili z mamo in mrtvim očetom. Ta je ležal v dnevni sobi, kamor pa jih Jasmina ni spustila. Po najdbi pisma so pomoč poiskali pri znancu.

Motiv za zločin zaenkrat še ni znan, a srbski mediji pišejo, da je mogoče, da je Jasmina morda ugotovila, da jo mož vara. 44-letnico so prepeljali v beograjski klinični center, kjer se je v nekem trenutku prebudila in dejala, da je pred sedmimi ali desetimi dni ubila moža.