Usodno trčenje

FOTO: Nočna tragedija v Domžalah: umrl 28-letnik, še ena oseba na urgenci

S.R.
23. 9. 2021, 06.28
Posodobljeno: 23. 9. 2021, 11.33
Deli članek:

V Domžalah se je ponoči pripetila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba.

Domzalec.si/CZR Domžale
Posledice prometne nesreče v Domžalah.

V naselju Količevo v Domžalah sta malo pred 22.30 uro trčili osebni vozili. Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje je v nesreči ena oseba izgubila življenje, še ena je utrpela poškodbe. Na kraju so jo oskrbeli reševalci in jo prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali gasilci CZR Domžale ter kamniški, ljubljanski in domžalski reševalci. Prisotni so bili tudi policisti in dežurni delavci cestnega podjetja.

Kot so pojasnili ljubljanski policisti, je 37-letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Radomelj proti Količevem, zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v avtomobil, za volanom katerega je sedel 28-letnik. Slednje vozilo je pri tem odbilo v betonske robnike in parkirano osebno vozilo, voznik pa je bil na mestu mrtev. 37-letnik je v nesreči utrpel težje poškodbe, a njegovo življenje ni ogroženo. Sopotnik v vozilu 28-letnika ni bil poškodovan.

Domzalec.si/CZR Domžale
Posledice prometne nesreče v Domžalah.

Po informacijah portala domzalec.si je v nesreči življenje izgubil 28-letnik iz okolice Domžal. Kot je za portal pojasnil vodja nočne izmene domžalskih gasilcev Bogdan Potočnik, so ponesrečenca na kraju poskušali oživljati, a ni več kazal znakov življenja. Oživljanje naj bi trajalo dobro uro, a so bile poškodbe žal prehude. Cesta je bila dlje časa zaprta, ogled kraja nesreče pa je trajal vse do 2. ure.

Policisti sicer nadaljujejo z zbiranjemobvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometnenesreče iz malomarnosti in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.