avtomobil trčil v drevo

FOTO: V tragični nesreči življenje izgubili trije mladoletni hokejisti

R.T.
24. 8. 2021, 09.00
Posodobljeno: 24. 8. 2021, 09.00
Deli članek:

Avtomobil je trčil v drevo.

Youtube
Posledice tragične nesreče.

"Caleb je bil mladenič s svetlo prihodnostjo na ledu in izven njega. Bil je oseba, s katero ste radi bili, bil je odličen soigralec in odličen prijatelj," je povedal predsednik in generalni direktor hokejske ekipe Oil Kings Kirt Hill.

V mestu Surrey, ki se nahaja v Kanadi, se je v noči iz petka na soboto odvila tragedija. Policisti in gasilci so bili namreč nekaj pred 3. uro zjutraj po lokalnem času obveščeni o prometni nesreči. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da je avtomobil trčil v drevo. Vsi trije potniki v avtomobilu so umrli. 

Žrtve nesreče so bili mladi hokejisti. Življenje so izgubili 17-letni Parker Magnuson, 16-letni Caleb Reimer  in 16-letni Ronin Sharma. 

Vzrok tragične nezgode še vedno ni znan. 

Reimer je minulo sezono igral v kanadski zahodni hokejski ligi za Edmonton Oil Kings. Sharma pa je bil prihajajoči novinec pri Langley Rivermen, ki tekmujejo v hokejski ligi Britanske Kolumbije. 

Tudi v severnoameriški hokejski ligi NHL objokujejo smrt treh igralcev. "NHL pošilja ljubezen in globoko sožalje družinam mladih hokejistov, ki so v soboto tragično umrli v prometni nesreči. Počivajte v miru fantje," so sporočili iz lige.