imel prepoved približevanja

Ugrabil sina in partnerko, truplo slednje odvrgel v gozdu

R.T.
12. 7. 2021, 10.23
Posodobljeno: 12. 7. 2021, 15.26
Deli članek:

Imel je prepoved približevanja.

Facebook
Yasemin Uyar

Minuli petek se 24-letna Yasemin Uyar iz mesta Rahway, ki se nahaja v ameriški zvezni državi New Jersey, ni pojavila na delovnem mestu, njen dveletni sin Sebastian Rios prav tako ni prispel v dnevno varstvo. 

Policisti so sprožili iskalno akcijo. Dečka so našli v Montereyju v ameriški zvezni državi Tennessee, kjer so tudi prijeli njegovega očeta - 27-letnega Tylerja Riosa iz New Jerseyja.

Mati pogrešane 24-letnice Karen Uyar je za ameriške medije dejala, da je Rios možem v modrem povedal, kam je odvrgel truplo partnerke. Pokojno Yasemin so policisti našli v gozdu. 

"Medtem ko naša družina trpi za izgubo, ne pozabite, da Yasemin ni bila le žrtev (nasilja v družini)," je na Facebooku zapisala Karen. "Bila je hči, sestra, mati, teta in sestrična. Njeno življenje bomo slavili kot njeno največje darilo temu svetu," je dodala.

Povedala je tudi, da je Rios dobil prepoved približevanja, potem ko je Yasmine davil in jo z glavo udaril v zid. Yasemin se je večkrat preselila, in se še enkrat pripravljala na selitev, ko je izginila.