poklicali policijo

Mariborčanka naj bi sosedom s kislino polila otroški voziček, na istem naslovu novembra v vozičku našli risalne žebljičke

A.S.
3. 12. 2020, 12.18
Posodobljeno: 3. 12. 2020, 12.20
Deli članek:

Včeraj dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu, na katerem so novembra v otroškem vozičku našli risalne žebljičke.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Mariborski policisti so včeraj obravnavali dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov v blokovskem naselju na istem naslovu na Borštnikovi ulici v Mariboru. Po navedbah stanovalcev ena od sosed s kislino polila otroški voziček, a na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan, poroča Slovenska tiskovna agencija.

Že pred tem so 20. novembra možje v modrem prejeli tudi obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli risalne žebljičke.

Policisti vsa omenjena dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila, ker pa je preiskava v teku, za zdaj več informacij ne morejo deliti z javnostjo, so sporočili s Polivijske uprave Maribor

Policisti so vse, ki so bili morebiti na tem naslovu oškodovani na podoben način ali s kakšnim drugim nevarnim dejanjem oziroma bi o teh dejanjih lahko podali koristne informacije, pozvali, naj pokličejo na telefon (02) 429 26 00, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.