Kršil tudi policijsko uro

36-letniku, ki se je že večkrat za volan usedel pijan, letos zasegli že deset vozil

A.S.
3. 12. 2020, 11.10
Posodobljeno: 3. 12. 2020, 11.24
Deli članek:

Gre za starega znanca mož v modrem, letos so mu zasegli že deset vozil.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Sinoči so policisti na območju Loč obravnavali 36-letnega voznika, ki je brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, vozil neregistrirano osebno vozilo, na katerem je imel povrh vsega nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Kot da to ne bi bilo dovolj, je kršil tudi policijsko uro. 36-letniku so vozilo zasegli in izdali obdolžilni predlog. Za prekrške sledi globa. Višina kazni? 3.100 evrov.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so 36-letniku od junija zasegli še devet drugih vozil. Vsa so bila na podlagi odločitve sodišča uničena. Več jeklenih konjičkov pa so mu zasegli že v preteklih letih.

36-letnik, doma z območja Slovenskih Konjic, je v večini primerov, ko so ga možje v modrem obravnavali, vozil pijan. Sinoči je imel v litru izdihanega zraka 0,73 miligramov alkohola.

"Zaradi pogoste vožnje pod vplivom alkohola in drugih prekrškov je 36-letnik v prometu nevaren tako sebi kot tudi drugim udeležencem. Vozila, ki jih uporablja so v večini primerov stara in pogosto neizpravna ter s tem tudi nevarna," so ob tem dodali na Policijski upravi Celje.