top flop tedna

Kradli papriko in paradižnik, potem še razbijali

S.S:
31. 8. 2020, 20.35
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Pixabay
Spregledani podvigi posameznikov na drugi strani črke zakona.

10 Ljubljanski policisti so za Bežigradom obravnavali vlom v hišo. Lastnik pogreša dva spominska kovanca, vredna 50 evrov.

9 V Ponikvah sta si v lase skočila moška, stara 18 in 33 let. Med prepirom je mlajši starejšega poškropil s solzivcem, ki so mu ga policisti potem zasegli in mu tudi spisali plačilni nalog.

8 V Zidanem Mostu je neznanec s tovorne železniške postaje ukradel 60 železniških tirov.

7 V Čelovniku v občini Sevnica so vandali do tal požgali leseno barako, v kateri je bil tudi multikultivator, in lovsko prežo. Škode je za nekaj sto evrov.

6 Na Senovem se je 62-letni moški nedostojno vedel do znanke 38-letnika, kar je slednjega tako ujezilo, da ga se ga je lotil s pestmi. Poškodovanega so oskrbeli v brežiški bolnišnici, kjer so ugotovili, da ima zlomljen nos in eno rebro. Poškodbe so opredelili kot lažje. Policisti domnevajo, da je dogodku botrovalo tudi dejstvo, da je imel poškodovani v krvi 1,34 promila alkohola.

5 Na območju Litije je bila iz stanovanjske hiše ukradena lovska puška, vredna 1200 evrov.

4 V Šoštanju je neznani storilec vlomil v skladišče gostinskega lokala. Pogrešajo štiri zaboje piva.

3 Gorenjski prometni policisti so po prijavi izsledili tujca, ki je imel na svojem vozilu nameščeno in v uporabi modro in rdečo utripajočo luč. Zaradi serije prekrškov so ga kaznovali s 400 evri globe.

2 V Kočevju sta policista obravnavala voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Njunih navodil ni upošteval, ko sta mu preprečila nadaljnjo vožnjo, pa je pobesnel in enega od policistov s steklenico udaril po glavi. Zaradi napada na uradno osebo ga čaka preiskovalni sodnik.

1 V Vrbini so policisti obravnavali tatvino poljščin. Neznanci so z njive odnesli približno 50 kilogramov paprike in prav toliko kilogramov paradižnika. Kot da to ne bi bilo dovolj, so razbili še steklo na kombiniranemu vozilu, ki je bilo parkirano ob nasadu.