Iz prve roke

Kaj se je v resnici dogajalo v izolskem avtokampu? Mož je pekel bučke, ona opazovala pretep

S.S.
5. 8. 2020, 14.43
Posodobljeno: 5. 8. 2020, 15.22
Deli članek:

Kaj je ugotovila policija in kaj je videla gospa K.

Bobo
Štajerec ni »scal« na prikolico, ampak cesto, Ljubljančan pa ga ni vljudno opomnil, ampak mu je »jebal mater« (fotografija je simbolična).

Ni se še stemnilo, ko so v soboto v avtokampu v Izoli vzniknile nizke strasti. Pretepajo da se, je nekdo sporočil policiji po telefonu. In policisti so preverili, kaj se dogaja. Res so se pretepali.

Vse se je po uradni različici policije začelo, ko je 46-letni moški iz Ljubljane opozoril dve leti mlajšega Mariborčana, naj se vendarle obnaša v skladu s higienskimi standardi 21. stoletja. Štajerec je namreč uriniral ob Ljubljančanovi prikolici. Mariborčanu je ob opozorilu zavrelo v glavi. S fizično silo se je spravil nad 46-letnika, pri pretepanju pa sta mu pomagala še prijatelja, tudi Mariborčana, so ugotovili na PU Koper, po zaključenih postopkih pa obljubili ovadbo za kaznivo dejanje nasilništva.

Na naše uredništvo pa je poklicala gospa K., ki je na lastne oči videla, medtem ko je njen mož pekel bučke na žaru, da Štajerec ni »scal« na prikolico, ampak cesto, Ljubljančan pa ga ni vljudno opomnil, ampak mu je »jebal mater«. Pa tudi tepli ga niso trije, je povedala gospa Klara, ampak dva. Toliko.