Skril bi lahko drogo ali otroka

Takšni so obeti za primer izginule Maddie: zelo so prepričani, da je ...

J.P.
21. 7. 2020, 09.28
Posodobljeno: 21. 7. 2020, 09.32
Deli članek:

Bo primer, ki šteje že 13 let, končno dobil epilog?

Profimedia
Maddie je iz kraja Praia da Luz izginila 3. maja leta 2007.

Primer izginule Madeleine McCann je 90-odstotno razrešen, trdijo nemški preiskovalci, ki so »zelo prepričani«, da je krivec Nemec Christian Brueckner.

Dieter Fehlinger, oče osumljenčeve nekdanje ljubimke Nicole Fehlinger, trdi, da policisti obsojenega pedofila počasi stiskajo v kot.

43-letnega Bruecknerja sumijo ugrabitve in umora triletne Madeleine McCann, ki je leta 2007 izginila iz portugalskega letovišča Praia da Luz. Brueckner je trenutno za zapahi zapora v Kielu.

Profimedia
Christian Brueckner

Drogo ali otroka

Kot je za The Sun dejal Fehlinger, se mu je nesojeni zet, ki ga je spoznal ravno leta 2007, hvalil, da lahko v svoj avtodom skrije ne le droge, temveč tudi majhnega otroka. 65-letnik vztraja, da njegova hčerka, mama treh otrok, ni bila vpletena v izginotje rosno mlade Britanke.

Niso pa vsi tako prepričani v nedolžnost njegove hčerke Nicole. Na Portugalskem jo obtožujejo, da mu je pomagala pri vlomu, ki je bil podoben tistemu, ki je doletel McCannove. Kakorkoli že, kaj lahko bi bila ona tista, ki bi lahko dokončno razrešila 13 let stari primer izginotja Madeleine McCann.

Fehlingerjeva se sicer zagovarja, da je osumljenca komaj poznala.