Oče spil nekaj piv?

Po grozljivi nesreči: starša nista več v kritičnem stanju, vendar ne vesta za smrt svojih otrok

R.T.
16. 7. 2020, 17.42
Posodobljeno: 16. 7. 2020, 20.21
Deli članek:

Znane so podrobnosti grozljive nesreče, v kateri sta umrla enoletna Natalija in osemletni Nikola.

Družbena omrežja
Tragična usoda petčlanske družine.

Spomnimo:

V torek ponoči je na cesti Novi Slankamen - Novi Karlovci v Srbiji prišlo do tragične prometne nesreče. V avtomobilu znamke Renualt Clio je bila petčlanska družina, ki se je vračala  domov. Po prvih podatkih, je avtomobil zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste, trčil v drevo, se večkrat prevrnil in pristal na strehi. Na kraju nesreče je umrla enoletna deklica Natalija, osemletni deček Nikola pa je poškodbam podlegel medtem ko so mu nudili prvo pomoč. Njuna starša 34-letni Milan Ž., ki naj bi sedel za volanom avtomobila, in 36-letna Vanesa sta hudo poškodovana, petletni brat Mateja pa ima lažje poškodbe. 

Kot poročajo srbski mediji, starša nista več življenjsko ogrožena, še vedno pa ne vesta za smrt svojih otrok. Družina naj bi se pred tragedijo udeležila praznovanja, kjer naj bi Milan spil nekaj piv. Ko se je zabava končala, so se odpravili domov, takrat se je zgodilo, poroča portal Srbija danas. "Otroci naj ne bi bili v sedežih, preverjajo tudi, ali sta bila starša pripasana. Dojenčica je umrla na kraju nesreče, brat pa v rešilcu," so povedali tamkajšnji občani.

Milan in Vanesa sicer prihajata iz iste vasi, ko sta se poročila je imela Vanesa le 16 let. Šlo naj bi za idilično družino.