Malo po 17. uri se je prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška, pripetila na Cesti na Ključ v Ljubljani. Nesrečo je povzročil voznik, ki je pri zavijanju peški odvzel prednost. Ta je ravno v tistem trenutku prečkala cesto. V nesreči se je lažje poškodovala, policisti pa so vozniku izdali plačilni nalog.

Ob približno 17.30 se je podobna nesreča zgodila v križišču Samove in Parmove ceste v Ljubljani. Do nesreče je prišlo, ker voznik peški ni omogočil peški varnega prečkanja ceste na prehodu za pešce. Tudi v tej nesreči je peška utrpela lažje poškodbe, policisti pa so voznika nagradili s plačilnim nalogom.

Le malo pozneje, malo pred 18. uro, sta imeli na Italijanski ulici v Ljubljani bližnje srečanje voznica osebnega vozila in peška. Do nesreče je prišlo na prehodu za pešce, kriva pa je bila voznica. Peška se je v nesreči lažje poškodovala, voznica pa jo je odnesla s plačilnim nalogom.

Že prej, malo pred 15. uro, pa jo je na Jadranski cesti v Ljubljani skupil pešec. Voznica, ki je zavijala levo, mu omogočila varnega prečkanja ceste na prehodu za pešce. Prišlo je do nesreče, pešec pa je utrpel lažje poškodbe. Voznico so oglobili.