Tragično

Groza v Novem mestu: moški z balkona novomeške bolnišnice padel v smrt

R.T.
3. 11. 2019, 15.27
Posodobljeno: 3. 11. 2019, 15.39
Deli članek:

V novomeški bolnišnici so danes zabeležili tragičen dogodek. Z balkona na tretjem nadstropju je skočil moški in pri padcu izgubil življenje, poroča Dolenjski list.

Arhiv DL
Splošna bolnišnica v Novem mestu.

Kot so za časnik Dolenjski list potrdili pri PU Novo mesto, so na številko policije 113 ob poldvanajsti uri prejeli obvestilo, da je v bolnišnici z balkona tretjega nadstropja padel moški. 

Ugotovili so, da gre za 63-letnega pacienta, ki je za posledicami padca umrl na kraju. O dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožno državno tožilko. Odredili so tudi sanitarno obdukcijo, po prvih ugotovitvah pa je tuja krivda izključena, je za časnik pojasnil Rober Perc iz novomeške policijske uprave.

Medtem so tragični dogodek za časnik potrdili tudi v bolnišnici. Pojasnili so, da se je "danes okoli 11. ure pripetil nesrečni dogodek - skok pacienta z balkona 3. nadstropja bolnišnične stavbe. Pacient je ob padcu na kraju dogodka podlegel poškodbam. O nesrečnem dogodku je bila takoj obveščena policija, ki si je kraj dogodka ogledala. Vodstvo bolnišnice bo izvedlo izredni strokovni nadzor, kjer bo znanih več ugotovitev o vzrokih dogodka."