nesreče

Od petka do nedelje na celjskih cestah huje poškodovanih šest oseb

B.K.
28. 10. 2019, 10.17
Posodobljeno: 28. 10. 2019, 10.27
Deli članek:

Na območju Policijske uprave Celje se je v prometnih nesrečah ob koncu tedna huje poškodovalo šest oseb.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Prva prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v petek okoli devete jutranje ure. 47-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Bukovžlaka proti Proseniškem. Ko se je pripeljal v desni ovinek je zapeljal naravnost na nasportni pas nato pa iz ceste, kjer je je prevrnil. V nesreči se je hudo telesno poškodoval.

Druga hujša prometna nesreča se je zgodila prav tako v petek, okoli pete popoldanske ure v Dobrni. 69-letni voznik kolesa z motorjem je vozil po klancu navzdol ter zapeljal na levo iz vozišča, kjer je padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval. Voznik ni imel registriranega vozila.

Bobo
Fotografija je simbolična

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila tudi v soboto okoli 13.00 na Ljubljanski cesti v Celju. 66-letni voznik kolesa je nenadoma zavil pred voznika tovornega avtomobila, prišlo je do trčenja. V nesreči se je kolesar huje telesno poškodoval.

Le slabi dve uri kasneje v Šentjurju je 35-letni voznik motornega kolesa v Jakobu pri Šentjurju, zaradi vožnje z  neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom ter padel. Dobil je hude telesne poškodbe.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Prav tako v soboto popoldan je v Slovenj gradcu 54-letna kolesarka, zaradi vožnje preblizu desnemu robu, padla. Pri tem se je huje telesno poškodovala.

Tudi nedelja ni šla brez poškodb. Dopoldan je namreč v Celju 24-letni voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti, v Vojniku zapeljal na levo ter trčil v reklamno tablo. V nesreči sta se lažje poškodovala voznik in sopotnica, druga sopotnica pa je zadobila hude telesne poškodbe.