Tragična vest

FOTO: Po hudem čelnem trčenju pristala v bolnišnici, kjer je njeno življenje ugasnilo

S.R.
25. 9. 2019, 10.11
Posodobljeno: 25. 9. 2019, 10.22
Deli članek:

V slovenjgraški bolnišnici je za posledicami prometne nesreče umrla udeleženka v hudi prometni nesreči, ki se je na začetku meseca pripetila v Paki pri Velenju.

PGD Slovenj Gradec
V hudi nesreči se je poškodovalo šest oseb, od tega pet huje.

Potnica v enem od obeh vozil, ki sta bili 7. septembra letos udeleženi v hudi prometni nesreči v Paki pri Velenju, je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec izgubila boj za življenje.

Nesreča se je zgodila v poznih popoldanskih urah, ko je 50-letni voznik iz Slovenj Gradca iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v vozilo 44-letne voznice iz Ribnice. V nesreči se je poškodovalo kar šest oseb. Hude poškodbe so utrpeli oba voznika, 79-letna sovoznica v vozilu povzročitelja ter 33 in 30 let stara sopotnik in sopotnica v vozilu Ribničanke, medtem ko jo je 13-letnica, ki je sedela na zadnjih sedežih vozila povzročitelja, odnesla z lažjimi poškodbami. Kot danes sporočajo iz PU Celje, je 79-letnica, ki je ležala v slovenjgraški bolnišnici, umrla.

Na območju celjske policijske uprave je letos za posledicami prometnih nesreč umrlo 18 oseb, lani v prvih devetih mesecih pa osem, poroča STA.