Umor?

FOTO: 25-letnico našli mrtvo v preddverju stanovanjskega bloka. Nadzorne kamere ujele zadnje trenutke njenega življenja

R.T.
18. 9. 2019, 13.39
Posodobljeno: 18. 9. 2019, 14.08
Deli članek:

25-letno Bell iz Bangkoka so v torek našli mrtvo. Moški, ki so ga nadzorne kamere posnele, kako slabotno Bell vleče v dvigalo, pa pravi, da je nedolžen.

Instagram (osebni profil)
Thitim 'Bell' Noraphanpiphat

Thitim »Bell« Noraphanpiphat so našli mrtvo v preddverju stanovanjskega objekta v Bangkoku. Njeno truplo so odkrili v torek zjutraj, policisti pa pravijo, da je prezgodaj, da bi imenovali storilca, čeprav so nadzorne kamere posnele sumljiv prizor. Temnolas moški je namreč vidno slabotno Belle zvlekel v dvigalo in izginil.

Facebook
Moški s posnetka trdi, da je želel Bell le pomagati.

Policisti so ga zaslišali, on pa trdi, da influenserki ni storil ničesar ter, da ji je zgolj želel pomagati po zabavi, ker je bila preveč vinjena. »Obljubim, da ne bom pobegnil. Nedolžen sem,« je moški s posnetka nadzornih kamer zaupal policistom.  

Surakit Sitiwilai iz policijske enote Bukkhalo je povedal, da čakajo na rezultat obdukcije ter poudaril, da še nikogar niso identificirali kot osumljenca. 

Noraphanpiphatova je imela pred smrtjo 73 tisoč sledilcev in sledilk na instagramu, tragična vest pa je številne povsem pretresla. »Počivaj v miru Bell, upam, da si nekje, kjer je lepše,« je le en od komentarjev užaloščenih oboževalk in oboževalcev.