Top flop

Lopovi otrokom ukradli tobogan in plezalno mrežo

S.S.
29. 7. 2019, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Fotografija je simbolična

10 V središču Ljubljane so policisti obravnavali vlom v stanovanje. Lastnik pogreša kovčke.

9 V Postojni je nekdo iz avtomehanične delavnice ukradel 50 katalizatorjev. Škode je za več kot 2000 evrov.

8 V gostinskem lokalu v Radljah ob Dravi je neznani storilec unovčil ponarejen bankovec za 50 evrov, ki je bil odkrit pri pologu gotovine na banki.

7 Policistom so vozniki prijavili kolesarja, ki je vozil po avtocesti iz smeri Obrežja proti Novemu mestu. Moškega, državljana Južne Koreje, so oglobili in ga napotili na regionalno cesto.

6 V Zidanem Mostu so imeli policisti v postopku 29-letnega voznika, ki je v naselju, kjer je hitrost omejena na 50 kilometrov na uro, dirkal s 148 kilometri na uro.

5 V Velenju so policisti obravnavali vlom v avtopralnico. Tat je ukradel za približno 1500 evrov žetonov, na objektu pa je povzročil še dodatnih 1500 evrov škode.

4 V Šenčurju je bilo vlomljeno v skladišče podjetja, ukraden je bil material za delo s senenimi balami.

3 V Kopru je nekdo vlomil v parkiran kombi znamke Giotti Victoria Gladiator, snel volanski obroč, odstranil plastiko okoli volanskega droga in ključavnice, nato pa poskušal s stikanjem kablov vozilo spraviti v pogon, kar pa mu ni uspelo. Nepridiprav je povzročil za 500 evrov škode.

2 Celjski policisti so obravnavali krajo v trgovini. Lopovi so s tatvino oblačil povzročili za 44 evrov škode.

1 Z dvorišča šole v Vavti vasi je nekdo ukradel tobogan in plezalno mrežo. Škode je za 1200 evrov.