Zverižena pločevina

FOTO: V čelnem trčenju na primorski avtocesti poškodovanih šest oseb, štiri huje

S.R.
10. 6. 2019, 06.36
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 06.43
Deli članek:

Na avtocesti iz smeri Kopra proti Ljubljani so trčila tri vozila. V nesreči se je poškodovalo šest oseb, od tega štiri huje.

Twitter/Reševalni pas
Zastoji zaradi prometne nesreče pri izvozu za Kozino.

Včeraj ob približno 21. uri so na primorski avtocesti na izvozu za Kozino v občini Hrpelje - Kozina čelno trčila tri osebna vozila, poroča uprava za zaščito in reševanje. Šest oseb se je poškodovalo, od tega štiri težje. Poškodovane so v bolnišnico v Izoli prepeljali reševalci NMP.

Na kraju so posredovali gasilci PGD Materija in gasilci iz gasilske brigade Koper. S tehničnem posegom so odprli vozilo in poškodovanim nudili prvo pomoč  do prihoda reševalcev NMP Sežana. "Izklopili so akumulatorje, razsvetljevali kraj dogodka, posuli cestišče z absorbentom in pomagali vlečni službi pri odstranjevanju uničenih vozil," še poroča uprava za zaščito in reševanje.

Primorska avtocesta je bila pri Kozini, in sicer tako proti Ljubljani kot proti Kopru, zaprta za ves promet, zaprt pa je bil tudi uvoz proti Ljubljani. Proti Ljubljani je nastal približno dvokilometrski zastoj, proti Kopru pa je zastoj, dolg en kilometer.