Velika tragedija

Marko je bil poročen le en dan, ponoči je njegovo življenje vzela kruta usoda

R.T.
12. 5. 2019, 19.38
Posodobljeno: 12. 5. 2019, 21.11
Deli članek:

Marko se je pred nekaj dnevi iz Beograda v rodni kraj odpravil na lastno poroko, novopečena soproga ga bo zdaj pokopala.

Facebook
Marko je odšel za vedno.

Govora je o tragični prometni nesreči, ki je razžalostila celoten Balkan. 32-letni Marko A. iz Trebinja v Bosni in Hercegovini je ponoči v bližini rodnega kraja, kamor se je iz Beograda odpravil na poroko, v tragični prometni nesreči preminil. 

Kot danes poročajo mediji po Balkanu, je želel iz motela na robu mesta, kjer je potekala poroka, domov razvoziti svoje prijatelje, a je z avtomobilom zapeljal v smrt. Nesreča se je pripetila malo pred 1. uro ponoči, ko je v naselju Mokri dolovi izgubil oblast nad vozilom in trčil v zid. V vozilu so sedele še štiri osebe, ki so tragedijo preživele. Mladenič, ki je sedel za Markom, si je v nesreči zlomil levi kolk. Trenutno leži v bolnišnici, a je njegovo zdravstveno stanje stabilno. Stabilno je tudi zdravstveno stanje dekleta, ki si je v nesreči poškodovala prsni koš in pristala na enoti za intenzivno nego. Lažje poškodbe je utrpela tudi tretja oseba, medtem ko četrta ni poiskala zdravniške pomoči. 

Na družabnem omrežju se je danes oglasila tudi Markova novopečena soporoga Maria, ki je v teh tragičnih okoliščinah po komaj enem dnevu vdovela. Družino in prijatelje je obvestila, da bo pogreb potekal 13. maja. »Moj preljubi mož … Delite naprej, da bodo obveščeni vsi prijatelji,« je zapisala. Marko je živel in delal v Beogradu.