Smrt na cesti

»Jana in otročki, iskreno sožalje. Saj ne morem verjeti. Kevo, počivaj v miru«

S.S.
3. 5. 2019, 19.55
Deli članek:

Slovenski rokomet je zavit v črno. V hudi prometni nesreči 1. maja ponoči je življenje izgubil nekdanji vratar in trener Dragan Kević - Kevo.

Arhiv Ekipe
Kević je v svoji rokometni karieri branil barve Izole, Gold Cluba in mariborskega Branika.

Le nekaj dni po ponovni uvrstitvi v prvo ligo je izolski rokometni klub prizadela velika tragedija.

»Sporočamo tragično vest, v zgodnjih jutranjih urah nas je mnogo prezgodaj zapustil nekdanji igralec in do zadnjega trener vratarjev izolskega rokometa, predvsem pa izjemna oseba in družinski človek, Dragan Kević. Svojcem in vsem bližnjim izrekamo iskreno in globoko sožalje,« so v sredo zapisali na facebook profilu RD Butan plin Izola. Objavo so zapolnili izrazi žalovanja za nekdanjim rokometnim vratarjem, ki je v svoji karieri igral oziroma branil tudi za mariborski Branik in Gold Club: »Jana in otročki, iskreno sožalje. Saj ne morem verjeti. Kevo, počivaj v miru« »Ponosni vsi nate, dragi Kevo, ti si legenda in boš ostal za nas vedno! Počivaj v miru med angelčki.« »Sožalje, dober in priden fant, vedno prijazen!« »Ni besed. Počivaj v miru, Kevo.«

RD Izola
Objavo izolskega kluba na družbenem omrežju Facebook so zapolnili izrazi žalovanja za nekdanjim rokometnim vratarjem.

V temi hodil po sredini ceste

Koprski policisti so bili 1. maja okoli 1.30 zjutraj obveščeni o prometni nesreči na stari cesti Bertoki–Bivje. »Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je 37-letni domačin hodil po sredini ceste v smeri bencinske črpalke, ko je s sprednjim levim delom vozila vanj trčila 31-letna voznica. Po trčenju je pešca odbilo na nasprotno stran ceste, v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljala 42-letna voznica osebnega avtomobila, in ta je prav tako trčila vanj,« so sporočili s koprske policijske uprave. Hudo poškodovanega Kevića so prepeljali v izolsko bolnišnico, kjer pa je izgubil bitko za življenje. Voznici so policisti preizkusili tudi z alkotestom, ki je bil za obe negativen. Kot so še sporočili iz koprske policijske uprave, na kraju prometne nesreče ni javne razsvetljave, pešec pa je bil oblečen v temna oblačila in ni uporabljal odsevnih teles ali svetilke.