Profesionalec

MMA borec v Zagrebu sejal strah in trepet

J.P.
25. 4. 2019, 13.23
Posodobljeno: 25. 4. 2019, 13.28
Deli članek:

Vmešal naj bi se v prepir med partnerjema, ki se je bliskovito zaključil z udarcem.

Facebook
Asmir Sadiković

26-letni Asmir Sadiković je profesionalni borec mešanih borilnih veščin (MMA) iz Bosne in Hercegovine, ki je osumljen, da je pred dvema tednoma pred enim od zagrebških nočnih klubov hudo poškodoval 23-letnika. Trenutno se nahaja v zagrebškem zaporu Remetinec.

Začelo se je s sporom

Policisti so ga prijeli deset dni po usodnem dogodku, ki naj bi se začel s sporom. 23-letnika naj bi 10. marca okoli 5. ure zjutraj pred nočnim klubom na Ulici Florijana Andrašeca s pestjo udaril v obraz in ga resno poškodoval.

V policijskem poročilu ni zapisano, zakaj je prišlo do konflikta, a naj bi po poročanju hrvaških medijev jabolko spora bilo dekle, s katero je v zvezi 23-letnik. Partnerja naj bi se naglas sporekla, ko se je vmešal Sadiković, ki je dekle poznal. Njega naj bi pobaral, zakaj se dere nanjo, on pa mu je menda nazaj zabrusil, naj se briga zase. Takrat naj bi ga udaril v glavo.

Sadiković trdi, da je 23-letnik prvi udaril njega – ko je padel na tla, naj bi se nadenj zgrnilo 15 njegovih prijateljev, ki naj bi se ga lotili s kamenjem in kosi lesa, zaradi česar mu je komaj uspelo pobegniti.