Med kolesarjenjem našli roko

Po sporu razkosala partnerja, sina znanega zdravnika! Mati ji je svetovala, kako se znebiti trupla

G.G./STA
2. 4. 2019, 16.06
Posodobljeno: 2. 4. 2019, 16.15
Deli članek:

Skupina fantov je v začetku marca med kolesarjenjem v kanalu za namakanje v madžarskem mestecu Jaszalsoszentgyörgy našla človeško roko.

Rendor-Fokapitanysag Szolnok
Kraj, kjer so našli vreče, v katerih so bili deli trupla.

Policisti so začeli s preiskavo in kmalu v bližini našli več vreč. V vrečah so bili delno razkrojeni kosi trupla, zraven pa brisače iz dunajskega hotela. Na delu trupla je bila tetovaža s pomočjo katere so odkrili identiteto umorjenega. Gre za 32-letnika, ki je živel na Dunaju, od 24. februarja pa so ga pogrešali. Moški je izviral iz mednarodno znane zdravniške družine tunizijskih korenin.

Policisti so že sestavili zgodbo. Ključno dogajanje se je zgodilo 24. februarja v 32-letnikovem dunajskem stanovanju. Spor med njim in njegovo 27-letno partnerico Szilvio P. iz Madžarske. Med prepirom je ženska zagrabila za kuhinjski nož in ga zabodla do smrti. Menda pod vplivom drog je nato mrtvemu partnerju odrezala glavo, roke in noge, razkosano truplo pa zapakirala v kovčke ter ga z najetim avtomobilom odpeljala v domovino.

V materinem naročju se je razjokala. Zaupala ji je vse podrobnosti. Sta odšli na policijo. Nak. Domislili sta si, da bi truplo uničili s solno kislino, ki sta si jo priskrbeli v trgovini z gradbenim materialom. Nekako nista bili dovolj vešči in truplo se ni razkrojilo. Zapakirali sta ga v več vreč za smeti in jih odvrgli v kanal za namakanje. In tam so roko našli fantje.

27-letnica je medtem dejanje že priznala, v svoj bran pa povedala, da se je le branila in da je bil njen partner že pred tem večkrat nasilen.