Pred vhodom

Zgodaj zjutraj pretepli Ivana Simiča

R.T.
6. 3. 2019, 08.08
Posodobljeno: 6. 3. 2019, 10.37
Deli članek:

Zgodaj zjutraj se je nekdo spravil na nekdanjega direktorja Dursa in nekdanjega predsednika Nogometne zveze Slovenije Ivana Simiča.

Primož Lavre
Ivan Simić
Ivan Simić je bil leta 2013 tudi direktor srbske davčne uprave.

Simič je na twitterju sporočil dramatično vest: »Spoštovani tweeteraši! Moji včerajšnji tweeti so očitno imeli velik odziv, saj me je danes zjutraj ob 6.05 pred vhodom v našo poslovno stavbo napadel in pretepel neznanec.« 

Policija je prejela prijavo in zadevo preiskuje. Zaenkrat so sporočili le, da "je bila policija  po 6. uri obveščena o dogodku na Parmovi ulici v Ljubljani. Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je neznana oseba fizično napadla oškodovanca, pri čemer je ta utrpel poškodbe."

In kaj je na družbenem omrežju v torek komentiral Simič? Med drugim tudi sporazum vlade s stranko Levica v povezavi z glasovanjem o rebalansu proračuna, 'tviteraško sfero' pa je spraševal tudi o korupciji; povezanosti šestih politikov, ki naj ne bi dopustili izgube oblasti. "Pomagajte mi. Korupcija pomeni zlorabo zaupanega položaja v zakonodajni veji oblasti ter v političnih organizacijah z namenom pridobiti si materialno ali nematerialno korist, ki ni pravno utemeljena. Kaj pomeni sporazum Levice s koalicijo, za glasovanje o rebalansu proračuna?" 

"Pri Botru se spomnim tiste scene, ko je ostal le en Boter. Mislim, da pri nas do tega ne bo prišlo. Naših šest vodilnih politikov povezuje timski nastop in čim izgubijo enega od njih, jim grozi izguba oblasti. Zato bodo, ne glede na vse težave, držali skupaj."

Več sledi v kratkem.