Kaj se je zgodilo?

Pomagal mu je prestaviti vzvratno, po naključju se je končalo tragično

G.G.
5. 12. 2018, 18.25
Posodobljeno: 5. 12. 2018, 18.26
Deli članek:

Dogajalo se je prejšnji četrtek. 73-letnik je imel težave z vožnjo nedavn kupljenega avtomobila.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Okoli 12.30 je pripeljal na parkirišče pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. Tam pa se je zapletlo. Voznik ni in ni znal prestaviti v vzvratno prestavo. To je opazil, po oceni policije dobrih 20 let star moški. Stopil je do seniorja in mu rekel, da ga lahko poduči.

Starejši se je strinjal. Odstopil mu je sedež. Mladenič je vrgel v vzvratno prestavo in malenkost zapeljal nazaj. Nerodno pri tem je bilo, da sta pustila odprta vrata. Ko je avto zapeljal nazaj, so namreč vrata zbila 73-letnika na tla. Mlajši je takoj stopil iz avta in ga vprašal, če je vse v redu z njim. Izkušenejši je dejal, da je. Zadeva je bila na videz zaključena.

Čez nekaj minut je 73-letnik začutil bolečine v kolku, zato je poiskal pomoč v koprskem zdravstvenem domu. Ugotovili so, da si je zlomil kolk in ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Iz bolnišnice pa so policijo danes obvestili, da je poškodovani 73-letnik umrl zaradi zastoja srca.

Policisti prosijo morebitne očividce prometne nesreče oziroma za enkrat še neznanega mlajšega moškega, da se čim prej zlasijo na PP Koper (ali pokličejo na 113) in policistom pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.