Trčenje

Objestnost na primorski avtocesti: nastradala, ker je nenadoma zavrl pred njo

J.P.
30. 11. 2018, 07.32
Posodobljeno: 30. 11. 2018, 07.40
Deli članek:

Ko je počilo, je odpeljal naprej. Vozil je v smeri Kopra.

Profimedia
Voznico je prehitel in pred njo zavrl (fotografija je simbolična).

Ljubljansko prometni policisti iščejo neznanega voznika osebnega vozila BMW serije 3, bele ali sive barve, ki je včeraj okoli 20. ure povzročil prometno nesrečo na primorski avtocesti pri Vrhniki v smeri Kopra.

Odbilo jo je čez celotno vozišče

Odvijalo se je nekako takole. Voznik osebnega vozila znamke Peugeot je vozil po desnem prometnem pasu, po levem ga je prehitevala voznica v cliu. V tistem je za njo pripeljal neznanec za volanom BMW-ja in ji posvetil z dolgimi lučmi. Voznica je po prehitevanju zapeljala na desni pas in nadaljevala z vožnjo, voznik za njo pa je prehitel obe vozili, zapeljal pred njo in nenadoma zavrl. Da bi se mu izognila, je zavila v desno na pas za počasna vozila, pri tem pa trčila v neznano tovorno vozilo, pri čemer jo je odbilo v levo preko srednjega na prehitevalni pas. Tam je v njo trčil golf.

BMW in tovorno vozilo sta odpeljala naprej. Voznica clia in voznik golf sta v nesreči utrpela telesne poškodbe.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo voznika BMW-ja in vse, ki bi imeli koristne informacije tako o nesreči kot tudi neznanem vozniku BMW-ja serije 3, bele ali sive barve, da to sporočijo na interventno številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20.