Top flop tedna

Roparska tatvina tunine

S.S.
1. 10. 2018, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

ukradeno
tuna, trgovina

10 V Portorožu je neznanec vlomil v parkiran avto. Oškodovanec iz Sv. Antona pogreša prenosni računalnik Macbook air in parfum Armani. Škode je za 650 evrov.

9 V Laškem so policisti obravnavali tatvino gasilnega aparata.

8 V Žalcu je 34-letni Celjan, sicer stari znanec policije, v lekarni preskočil pult in ukradel več škatlic pomirjeval.

7 Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

6 Novomeški policisti so obravnavali vlom v garažo na Medičevi ulici. Lastnik pogreša visokotlačni čistilec, kotni brusilnik in meso iz zamrzovalne skrinje. Škode je za približno tisočaka.

5 Kranjski policisti so na Hrušici obravnavali tatvino meglenk z avtomobila.

4 Ljubljanski policisti so obravnavali vlom v gostinski lokal na Zaloški cesti, v katerem so nepridipravi iz blagajne avtomata za športne stave ukradli denar.

3 V Šmartnem ob Paki je tat s skednja ob hiši ukradel več metrov vetrnih letev in obrob za dimnik.

2 Radovljiški policisti so po prijavi obravnavali moškega, ki je na javnem kraju odvrgel embalažo ostankov hrane. Možakarja so policisti izsledili v avtu, a jim na znake najprej ni ustavil, vozil je tehnično neizpravno vozilo, bil pa je tudi močno pod vplivom alkohola (0,87 mg/l). 

1 Ljubljanski policisti so na območju Polja obravnavali roparsko tatvino. V trgovino je vstopil moški in ukradel za 300 evrov pločevink tunine. Ko je zapuščal trgovino, ga je prodajalec opozoril na krajo, a je moški zbežal. Prodajalec je stekel za njim, a mu je tat med begom zagrozil, zaradi česar se je ustavil, neznanec pa je pobegnil ...