Maščevanje izprijene elite?

FOTO: Zabodli otroškega zvezdnika filmov Gooniesi in Ostani z menoj

S.R.
28. 3. 2018, 16.00
Posodobljeno: 28. 3. 2018, 16.11
Deli članek:

Otroški zvezdnik iz osemdesetih Corey Feldman je z bolniške postelje javil, da je bil žrtev napada z nožem. Poskus umora, pravi.

Twitter
Corey Feldman je pristal v bolnišnici.

Corey Feldman, ki se ga spominjamo po vlogah v kultnih otroških filmih Gooniesi in Ostani z menoj (Stand by Me), je pristal v bolnišnici. Sam meni, da je poskus umora posledica njegovih prizadevanj za razkritje spolnih zlorab v Hollywoodu. 

Pod fotografije, ki jih je zjutraj objavil na twitterju, je zapisal, da je po napadu pristal v bolnišnici. "Moški je odprl vrata mojega avtomobila in me z nečim zabodel. Prosim, molite zame ..." V naslednjem tvitu je zatrdil, da policijski urad v Los Angelesu zadevo obravnava kot poskus umora, česar pa policija še ni potrdila.

Profimedia
Feldman (drugi z desne) je leta 1985 zablestel z vlogo v filmu Gooniesi.

Feldman, ki se je na naslovnicah nedavno znašel, ker je spregovoril o domnevnih pedofilih v Hollywoodu, meni, da je napad neposredna posledica njegovih obtožb, saj, kot pravi, naj bi bil v zadnjem času deležen številnih groženj. Feldman je sicer javno izjavil, da so ga v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je bil zvezda otroških filmov, vplivneži iz zabavne industrije zlorabili. Trdil je tudi, da je so isti ljudje v otroštvu posilili tudi njegovega tesnega prijatelja, zdaj že pokojnega Coreyja Haima. Novembra je dejal, da je bil eden teh posiljevalcev Jon Grissom in da se ga je lotil tudi obsojeni spolni prestopnik Marty Weiss. Policija je takrat zadevo sicer začela preiskovati, vendar jo je hitro pospravila v predale.