Imate informacije?

Motorist po trčenju obležal v obcestnem jarku

S.R.
26. 3. 2018, 14.55
Posodobljeno: 26. 3. 2018, 15.02
Deli članek:

Policisti iščejo morebitne očividce sobotne hude prometne nesreče na regionalni cesti Šempas – Črniče.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V soboto malo po 17. uri se je na regionalni cesti Šempas – Črniče zgodila prometna nesreča, v kateri je motorist utrpel hude poškodbe, poročajo iz PU Nova Gorica. Po doslej znanih podatkih je 34-letni voznik osebnega vozila med vožnjo iz Vitovelj proti naselju Črniče v križišču zavijal proti naselju Osek, ko je za njim pripeljal 49-letni motorist in ga poskušal prehiteti, ko je med njima prišlo do bočnega trčenja. Vse skupaj se je dogajalo na ravnem in preglednem delu ceste, kjer po sredini vozišča poteka prekinjena ločilna črta.

Avtomobil je po trčenju obstal ob robu cestišča, medtem ko je motorist huje telesno poškodovan obležal v jarku meteornih vod. Reševalci so ga nemudoma prepeljali v bolnišnico v Šempetru pri Gorici. Prometnim policistom in reševalcem so pomoč na kraju nudili tudi novogoriški poklicni gasilci.

Novogoriški policisti vse morebitne očividce ali ljudi, ki bi lahko posredovali kakršne koli koristne informacije, prosijo, naj z njimi stopijo v stik (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, (05) 393 41 00, elektronski naslov: ppp_nova_gorica.pung@policija.si), se zglasijo na najbližji policijski postaji, ali pa pokličejo interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.