Tragična vest

37-letnika našli mrtvega ob strugi reke Idrijce

S.R.
7. 3. 2018, 15.25
Posodobljeno: 7. 3. 2018, 15.33
Deli članek:

Pogrešanega 37-letnega moškega so policisti in reševalci od ponedeljka iskali na območju Idrije in okolice. Danes so ga mrtvega našli ob strugi reke Idrijce.

Profimedia

Kot smo poročali, so bili policisti v ponedeljek zvečer obveščeni, da na območju Idrije pogrešajo 37-letnega moškega. Idrijski policisti so na širšem območju Idrije nemudoma začeli z iskalno akcijo, vendar ga kljub intenzivnemu iskanju niso izsledili. Včeraj se je policistom z območja PU Nova Gorica pridružilo tudi večje število pripadnikov reševalnih služb s službenimi psi. Skupno je sodelovalo 28 ljudi. Kljub obsežnemu iskanju na zahtevnem in zasneženem terenu pogrešanega tudi včeraj niso našli.

Pogrešanega so danes malo po 12. uri le izsledili na lokalni cesti med Idrijsko Belo in Idrijo na obrežju reke Idrijce. 37-letnik ni kazal znakov življenja, zdravnik pa je pozneje na kraju lahko le potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo, s katero bodo ugotovili natančen vzrok smrti. Po prvih ugotovitvah policistov na kraju ni bilo ugotovljenih znakov kaznivega dejanja.