Tragedija

Ivana na pomoč klicala policijo, ker jo je lovil z nožem

T.L.
8. 9. 2017, 09.50
Posodobljeno: 8. 9. 2017, 10.54
Deli članek:

V medije prihajajo informacije o odnosu med zaročencema in dogajanju v usodni noči.

Facebook
Bodo policisti našli sledove smodnika na prstih Ivane Panzalović?

Po tragičnem dogodku na Dedinjah v Srbiji, ko je 59-letni plastični kirurg Srđan Cvetanović ustrelil 30-letno Ivano Panzalović, igralko in svojo zaročenko, v medije prihajajo informacije o odnosu med zaročencema in dogajanju v usodni noči.

Kot poroča srbski Alo, se je usodne noči med zaročencema začela "razprava" okoli 2. ure zjutraj, ki pa se ni pomirila. Še več, Ivana je na pomoč poklicala policijo in prijavila, da jo Srđan po stanovanju lovi z nožem ter jo želi "zaklati". Policija je do njunega doma prišla v dveh minutah, kljub temu pa je v tem času Srđan že streljal iz pištole, ki jo je podedoval od svojega očeta. Prepričan naj bi bil, da ga Ivana vara.

Neimenovani vir je za Alo povedal, da naj bi Srđan v enem trenutku Ivani zabrusil: "Če ne boš moja, ne boš od nikogar". Streljal je nanjo, ker pa je misil, da je umrla, je sodil nato še sebi. 

Policija je ob prihodu naletela na grozljiv prizor: Srđan je mrtev ležal v dnevni sobi, okrvavljena Ivana pa se je držala za glavo. Imela je neverjetno srečo, da je njeno glavo naboj le oplazil.

Policija je še opazila, da je stanovanje spominjalo na bojišče, saj so vsepovsod ležale črepinje kozarcev, pepelnikov, krožnikov ... 

Ivanina mama ni bila navdušena

Tisti, ki so poznali par, pravijo, da Srđan ni kazal znakov, da bi lahko zagrešil tako nasilno dejanje. Neimenovani vir pa je za Blic povedal, da se Ivanina mama ni želela vmešavati v hčerkino izbiro partnerja. 

"Ni se želela vmešavati v njene odločitve, niti ji ni povedala, da se ji ni všeč. Vedno je govorila, da ga je Ivana 'sama izbrala'. V pogovoru s Srđanom je bila vedno zadržana. Tudi on se ni čutil tesno povezanega z mamo svoje zaročenke," trdi vir. 

Da je Srđan zelo zadržano komuniciral z Ivanino družino in prijatelji, kaže tudi negovo obnašanje na njenem 30. rojstnem dnevu, ki ga je praznovala pred mesecem dni. Na praznovanju je bil miren in ni želel piti alkohola. "Spil je le kozarček vina, da je z njim nazdravil, medtem ko je bila Ivana zelo razpoložena. Ni se zdelo, da se ne razumeta, on pa se je obnašal dostojno," je za Blic še zaupal vir.