Zabloda

VIDEO: Pacient do smrti zabodel zdravnika, ker je mislil, da mu laže

R.T.
31. 8. 2017, 19.29
Deli članek:

Zdravniku ni bilo pomoči, napadalec pa je nato z istim nožem sodil še sebi.

Zajem zaslonske slike
Zdravnik in pacient po prvem vbodu

Napad je posnela varnostna kamera v Regionalni kliniki za rakava obolenja v Murmansku.

Dr. Igor Tjulenev je hodil po hodniku, ko je do njega pristopil moški in mu v prsni koš zasadil nož. Zdravnik se je opotekel na sedišča ob steni, nato pa se skušal z brcami zaščititi pred pacientom. Temu je, se zdi, zdravnika uspelo še enkrat zabosti. Tjulenev se je nato pognal v beg.

Neimenovani napadalec se je zdravil na več klinikah v Murmansku, preden je prišel k Tjulenevu. Sčasoma je postal prepričan, da ima raka na grlu.

A zaman. Čeprav se je napad zgodil v bolnišnici, mu ni bilo pomoči. 67-leti napadalec si je na kraju vzel življenje z istim nožem.

Prepričan, da ima raka

Neimenovani napadalec se je zdravil na več klinikah v Murmansku, preden je prišel k Tjulenevu. Sčasoma je postal prepričan, da ima raka na grlu. Tuji mediji poročajo, da naj bi mu Tjulenev dva tedna pred napadom zagotovil, da je zdrav kot dren, kar je sicer pokazala tudi obdukcija. Vendar pa je pacient mislil, da mu zdravnik laže.

Napad se je zgodil 9. avgusta, posnetek pa je luč sveta ogledal šele pred kratkim. Napadalec tistega dne pri zdravniku ni bil naročen.

Preiskava umora še poteka. V isti kliniki je zaposlena tudi žrtvina žena, ki je prav tako zdravnica. Tam je bil 25 let.

Pozor, nazorna vsebina! Ogled na lastno odgovornost!