Tragično

Zaradi parkiranja ubil očeta treh malih otrok

R.T.
14. 8. 2017, 11.33
Posodobljeno: 14. 8. 2017, 11.39
Deli članek:

Spor glede parkiranja pred lokalom je prerasel v krvavi obračun.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policija je v soboto zvečer v Novem Pazarju v Srbiji aretirala 31-letnega Aidsa Ć. zaradi suma, da je med pretepom pred lokalom z nožem večkrat zabodel v prsi 34-letnega Azera Ajdinovića, ki je zaradi posledic vbodnih ran umrl.

Po pripovedovanju prič dogodka, je do spora prišlo približno pol ure pred polnočjo, zaradi napačnega parkiranja pred lokalom, katerega gost je bil tudi Adis Ć., poročajo lokalni mediji.

"Azer je parkiral svoj avtomobil na pločniku in tako zaprl dostop do garaže, zaradi česar lastnica garaže ni mogla parkirati. Vnel se je besedni spor, v katerega je posegel tudi Adis Ć. Prepir je postajal vse glasnejši in kmalu prerasel v prerivanje, sledil je pretep med Adisom in Azerjem, med katerim je Adis izvlekel nož in večkrat zabodel Ajdinovića v predelu prsnega koša. Ranjeni Ajdinović, se je kot pokošen zgrudil na pločnik," je dogodek opisala ene od prič.

Kljub hitremu posredovanju reševalcev, še pred tem pa so ranjenemu pomagali drugi gosti lokala,je Ajdinović poškodbam podlegel, piše Blic.

Adis Ć. je po uboju pobegnil s kraja dogodka, policija pa je takoj sprožila preiskavo. Po nekaj več kot uri so bili policisti obveščeni, da so iskanega videli na vhodu v družinsko hišo, ki je od kraja dogodka oddaljena približno sto metrov. Kmalu zatem ga je policija aretirala. Po zaslišanju so zoper 31-letnika odredili pripor.

Azer Ajdinović je bil poročen in oče treh malih otrok. "Grozno, zaradi česa umirajo ljudje in zaradi kakšnih malenkosti nekateri posežejo po orožju. Uničeni sta dve družini, trije otroci so ostali brez očeta, Adisa pa čaka dologletna zaporna kazen," komentirajo sokrajani.