Že drugič?

Predrzen tat z nožem trgovino oropal streljaj od policistov

S.R.
27. 7. 2017, 09.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Včeraj malo pred 19. uro je trgovino v Bertokih oropal neznan moški, medtem ko so nedaleč stran policisti obravnavali prometno nesrečo.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V Berokih se je včeraj male pred 19. uro zgodil predrzen rop. Neznan tatič je prodajalki najprej zagrozil z nožem, nato pa pobral denar iz blagajne in pobegnil, sporočajo iz PU Koper. Policisti intenzivno zbirajo informacije za izsleditev tega pogumneža, pri čemer ugotavljajo tudi povezavo z ropom, ki se je v isti trgovini zgodil 22. julija.

Očitno gre za zelo pogumnega storilca, saj je policija ravno v tem času v bližini obravnavala prometno nesrečo, v kateri se je prevrnilo tovorno vozilo. Ob približno 17.30 uri se je na izvozu za Bertoke s tovornim vozilom namreč prevrnil 35-letni državljan BiH, ki je po cesti divjal z neprilagojeno hitrostjo. Reševalci so lažje poškodovanega voznika odpeljali v SB Izola, policisti pa mu bodo zaradi nepravilno pripetega tovora in izrabljenih pnevmatik izdali plačilni nalog. Promet je bil sproščen šele malo po 21. uri.