Rad bi ga pokazal sodišču

Ni je zadavil, zadušila se je zaradi velikosti njegovega uda

R.T.
11. 5. 2017, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na Floridi zaradi umora partnerke sodijo 65-letniku, ki sodišču zatrjuje, da se je zadušila, ko je imela v ustih njegov enormni penis. Zdaj želi z dokazi v to prepričati tudi poroto.

Polica handout
Brani se z velikostjo svojega uda.

65-letnega Richarda Henryja Pattersona obtožujejo, da je do smrti zadavil svojo ženo Francisco Marguinez. On se brani z velikostjo svojega penisa. Tako naj bi se po njegovih besedah Francisca med oralnim seksom zadušila zaradi pretiranih dimenzij njegovega uda. Patterson s tem priznava, da jo je ubil, vendar zanika, da bi to storil načrtno.

Polica handout
S Francisco Marguinez sta bila par le štiri mesece.

Njegov odvetnik Ken Padowitz je sodnika pozval, naj njegovemu klientu dovoli, da svojega »mogotca« pokaže tudi poroti, odvetnikom, sodnemu izvršitelju in pred sodiščem na splošno. Dejal je, da je to »ključnega pomena,« da bi lahko Pattersona popolnoma razumeli pri pojasnjevanju okoliščin smrti njegove partnerke. Če sodnik tega ne bo dovolil, s klientom razmišljata, da bi v kalupu izdelala umetni primerek njegovega bogastva in poroti pokazala tega.

Patterson je Marguinezovo sicer umoril oktobra 2015, ko sta bila par približno štiri mesece. Policija ga je aretirala novembra isto leto, potem ko jih je ta poklical sam in jim dejal, naj preverijo njeno domovanje. Tam so na postelji naleteli na njeno razpadajoče truplo, ki je bilo obkroženo z robci, prepojenimi s krvjo in semensko tekočino. Na njenem truplu ni bilo znakov poškodb, mrliški oglednik pa ni uspel ugotoviti natančnega vzroka smrti, saj je njeno telo že začelo razpadati. Aretirali so ga na podlagi sporočila, ki ga je poslal svoji hčerki in prijatelju. V njem je zapisal, da je »storil nekaj slabega« in da mu »je žal.« Zapisal je še, da je »Francisco zadušil,« vendar se zdaj na sodišču brani, da pa ni zapisal, da jo je »zadavil.«

Zaenkrat še ni znano, ali želi svojega benglja sodišču pokazati v mlahavem ali nabreklem stanju.