Grozljiv napad

FOTO: Očeta porezali z »olfa« noži in ga pustili v mlaki krvi

S.R.
29. 3. 2017, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Skupina mladeničev je očeta 10-mesečne hčerke neizzvano napadla ter ga po glavi in telesu grozljivo porezala s tapetniškimi noži.

Profimedia
Mladci so ga napadli tik pred njegovim domom.

29-letni Chris Taylor je na poti domov, medtem ko se je vračal s pogreba, opazil, kako se pet mladih lumpov zabava z ukradenim štirikolesnikom. Ti so ga popolnoma neizzvano napadli in mu s tapetniškimi noži prizadejali grozljive poškodbe. Razparali so ga od glave do pasu in ga onemoglega pustili v mlaki krvi. Le s težavo se je opotekajoče prebil do doma, kjer mu je do prihoda reševalcev prvo pomoč nudila njegova 22-letna partnerka Jayde Hughes.

Profimedia
Zdravniki so morali uporabiti kar 43 kirurških sponk.

Zdravniki so za zapiranje ran na njegovem telesu potrebovali kar 43 kirurških sponk. »Pustili so me umirati v mlaki krvi,« je dejal samozaposlen oče, ki ga je doma čakala 10-mesecev stara hčerka Payton. »Kmalu bi se zgodilo, da bi Payton odraščala brez očeta, Jayde pa brez partnerja. Zdravniki so dejali, da sem imel srečo, da sem preživel. Bilo je pet na enega, nisem imel možnosti,« opisuje.

»Manj kot pet minut od doma sem za vogalom opazil te mladeniče na štirikolesniku. Pogledali so me in zakričali: "Kaj gledaš, pi**a?" Bil sem tiho, sklonil glavo in nadaljeval svojo pot, a so me dohiteli ter obkrožili. Skušal sem se upirati, ampak so me celega porezali. Noža ni imel samo eden, bilo jih je več. Videti so bili kot tapetniški noži, ki jih imajo mizarji. Kričali so, da me bodo ubili. V lobanji imam pet sponk. Če Jayde ne bi ustavila krvavitve, me ne bi bilo več tukaj. V mojih očeh mi je rešila življenje,« z grozo pojasnjuje.

Policija v britanskem okrožju Merseyside je navedla, da so aretirali že 16-letnika, ki je osumljen namerne povzočitve posebno hudih poškodb in kraje motornega vozila.

Bralce opozarjamo, da so nekatere fotografije precej nazorne.