M25

Serijski morilec mačk sproža paniko: Pobil je že več kot 200 mačk

A.K.
28. 1. 2017, 21.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Morilec mačk, znan po imenu M25, je v zadnjih dveh letih ubil že preko 200 mačk na izjemno brutalen način. Hišne ljubljenčke je k sebi zvabil s surovim piščančjim mesom.

Profimedia

Velika Britanija trepeta zaradi morilca iz Croydona, ki njihove mačke najprej zlorablja, nato pa jih obglavi. Dve mački so v ponedeljek našli mrtvi in brez glave našli na območju Surreyja. Društvo South Norwood Animal Rescue, ki se ukvarja z odvozom mrtvih živali, je sporočilo, da policija vsaj tri do štirikrat tedensko najde truplo mačka brez repa ali tac, kar pa kaže na serijskega morilca, ki je znan po takšnem vzorcu.

»Več mačk smo našli na šolskih igriščih. Zdi se, da jih najprej udari z nečim, da izgubijo zavest, kasneje pa jih obglavi. Večina ima kirurško odstranjeno glavo. S preiskavo smo začeli ob koncu leta 2915. Do zdaj smo našli že 180 mačk, vzorec se pri vseh ujema. Vse so imele podobne rane,« je izjavil zaposleni v društvu.

Veterinar je v njihovem želodcu ob obdukciji našel surovega piščanca, ki morilcu pomaga, da ljubke živali zvabi k sebi, potem pa jih surovo pokonča.