Trojni umor

Tri trupla in pogrešana najstnica

S.R.
25. 9. 2016, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V mestu Fullerton se je po poročanju organov pregona v soboto zgodaj zjutraj zgodil trojni umor. Policija še vedno išče sedemnajstletnico, ki je živela v hiši, kjer je prišlo do krvavega zločina.

twitter
Pogrešana najstnica Katlynn Goodwill Yost.

V soboto zjutraj ob 8:21 se je policija odzvala na klic na pomoč mlajšega dekleta, ki je dejala, da so v hiši umrli njeni starši. Policisti so na kraj dogodka prispeli ob 8:26, tam pa jih je pričakal grozljiv prizor. Na tleh so ležala tri trupla in dva otroka, ki nista kazala znakov poškodb.

Načelnik policijske postaje Jon Radus je potrdil, da ni šlo za umor in samomor ter da na kraju zločina niso našli morilskega orožja.

»Dogodek obravnavamo kot trojni umor in menimo, da ni šlo za naključno dejanje nasilja,« je še dejal. 

Imena treh umorjenih odraslih in tudi odnosi med njimi so še vedno predmet preiskave. Radus je še povedal, da sta pogrešana najstnica in deklica, ki je poklicala policijo, v sorodstvenem razmerju, ni pa potrdil, ali sta sestri.

Poudaril je tudi, da je to seveda izjemno tragičen dogodek in da bo policijski urad v Fullertonu za identifikacijo storilca tega brutalnega dejanja uporabil vsa razpoložljiva sredstva.