Tragična nesreča

Truplo bodo prepeljali v Srbijo

sa
14. 9. 2016, 18.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Družina Andrijane Dević (18), ki je umrla po padcu z motorja, je bila obveščena, da bodo njeno truplo danes prepeljali z grškega otoka Tasos v Srbijo.

Arhiv Svet24
Pokojna osemnajstletna Andrijana Dević je bila sovoznica na motorju.

Do tragične prometne nesreče je prišlo prejšnjo soboto v zgodnjih jutranjih urah. Dvajsetletni nogometaš Marko Subotić in osemnajstletna Andrijana Dević sta padla z motorja, ki sta ga najela, da bi raziskala otok Tasos. V bolnišnici v Grčiji je še vedno hudo poškodovani Subotić, ki še ni bil zaslišan v zvezi z okoliščinami tragedije.

Hudo poškodovani Subotić je še vedno v bolnišnici v Grčiji.

Njegov oče je dopotoval v Grčijo, da bi bil ob sinu. Srbski konzul v Solunu Siniša Pavić je povedal, da še vedno ni znan vzrok nesreče. »Še vedno ne vemo, kaj se je točno zgodilo,« je dejal. Eden od morebitnih vzrokov bi sicer lahko bil zdrs na mokrem cestišču. Več bo znanega v prihodnjih dneh.

»Doletela nas je velika tragedija«

»Doletela nas je velika tragedija. Želimo se zahvaliti srbskemu konzulu v Solunu Siniši Paviću in ambasadorju Dušanu Spasojeviću, ki sta od trenutka tragične nesreče pa vse do zdaj storila vse, kar je bilo v njuni moči, in maksimalno pomagala pri vsem v zvezi z našo Andrijano. Zares sta nama veliko pomagala,« je povedal eden od sorodnikov pokojne osemnajstletnice.