Nova razkritja

Starša izginule Maddie v šoku: sta se nehote družila s pedofilom?

R.T.
17. 6. 2016, 21.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Primer izginule deklice Maddie McCann je znova aktualen.

Arhiv Svet24
Videli so jo že skoraj 9.000-krat.

Starša pogrešane deklice Madeleine McCann sta bila zgrožena, ko sta izvedela, da je pokojni Sir Clement Freud, s katerim sta se spoprijateljila v portugalskem letovišču Praia da Luz obtožen pedofilije. Dve ženski sta namreč razkrili, da ju je v otroštvu slavni TV voditelj in bivši član parlamenta zlorabil.

Freud, ki je umrl leta 2009, je imel vilo v regiji Algarve, kjer je pred devetimi leti misteriozno izginila takrat triletna deklica Maddie. Za njo je izginila vsaka sled.

Po Maddijinem izginotju je Freud v vilo povabil njena starša in tedaj je menda vprašal Kate, ali je nimfomanka. vsaj tako je zapisala v svoji knjigi.

Da je bil Freud v Praia da Luzu tudi tisto leto, ko je Maddie izginila in da ga zdaj obtožujejo zlorabe otrok, je za McCannova "šokantna", so dejali prijatelji. "To odpre številna vprašanja. Zgrožena bosta, ko bosta izvedela za podrobnosti,"trdi vir, ki je blizu paru.

McCannova sta v stik s Freudom prišla, ko jima je po izginotju hčerke pisal, da ga je sram zaradi tega, kako se mediji vmešavajo v njihovo življenje in jih povabil na kosilo ali večerjo v vilo.

Če še ni, pa bo policija zagotovo preverila, kje se je nahajal Freud v noči, ko je izginila mala Maddie. Deklice ja izginila 3. maja 2007. Doslej se njegovo ime še nikoli ni pojavljajo v povezavi z izginulo deklico.

Freudov sin sicer trdi, da je bil njegovo oče v Angliji v noči, ko je Maddie izginila in dodal, da je bil tedaj star 83 let. Potrdil je, da detektivi njegove družine niso nikoli zasliševali o primeru Maddie McCann.