Korupcija

Preiskave na 15 lokacijah, pridržane tri osebe

T.L.
30. 5. 2016, 17.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Akcija poteka v poslopju ob Toplarniški ulici.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.

Ljubljanski kriminalisti so znova v akciji. Po poročanju portala 24ur.com potekajo preiskave v ljubljanskih Mostah, in sicer v poslopju ob Toplarniški ulici. To pa je le ena od lokacij, saj policisti opravljajo hišne preiskave na več lokacijah tehničnih pregledov. 

Kot so sporočili iz PU Ljubljana, kriminalisti in policisti danes popoldne na območju PU Ljubljana, PU Kranj in PU Novo mesto na podlagisodne odredbe opravljajo hišne preiskave stanovanjskih prostorov in poslovnihprostorov gospodarskih družb in fizičnih oseb na 15lokacijah. Današnje aktivnosti so usmerjene v zbiranje obvestil in dokazov za utemeljitev sumov storitve korupcijskih kaznivih dejanj, pridržane pa so tri osebe.

Pri operativnih aktivnostih sodeluje okoli 60 policistov in kriminalistov PU Ljubljana. Aktivnosti policije še intenzivno potekajo, več informacij bo tako posredovanih v naslednjih dneh, so še sporočili iz policije.

Pošljite nam fotografije ali video

Na naši spletni stran želimo popestriti naše vsebine. Ker ne moremo biti ves čas prisotni tam, kjer se dogaja, vas vabimo, da nam pomagate.

Če ste bili priča čemu, kar vas je presenetilo, razjezilo, ali je bilo preprosto vredno, da bi si dogodek ogledali tudi drugi, nam fotografijo ali video pošljite na elektronski naslov: redakcija@svet24.si.