Brutalno

Mama malčku namestila električno ovratnico

R.T.
28. 5. 2016, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vojna veteranka si je pri vzgoji malčka pomagala s pripomočkom, sicer v uporabi pri šolanju psov: z električno ovratnico.

Lanna Monaghan zaenkrat ostaja v priporu.

Lanna Monaghan je otroka 15 mesecev tepla, brcala in grizla, kadarkoli jo je razjezil. Fantič je nadalje moral pod mrzle prhe, med kaznovanjem z leseno kuhalnico pa ji je uspelo le-to tudi zlomiti. Takrat je imel le tri leta.

Sin naj bi jo namerno dražil

34-letna Škotinja iz Fort Augustusa, trenutno v priporu, ker je priznala zlorabo med letoma 2014 in 2015, je policistom povedala, da se ne more brzdati, ko se ji 'dvigne pokrov'. Sin naj bi jo po njenih besedah namerno dražil s pljuvanjem, lulanjem in bruhanjem.

Če deluje na psih ...

Lanna Monaghan je opazila žensko, ki si je pri šolanju psa pomagala z električno ovratnico. Pristopila je do nje in dejala: »Če deluje na psih, bo tudi na otrocih.« Ženska jo je prijavila. Lanna je sprva zanikala, da bi električno ovratnico kdaj uporabila na sinu, nato pa priznala, da ga je trikrat stresla, ker ni hotel pogoltniti hrane. Preiskava je pokazala, da si je z električno ovratnico pomagala še večkrat, in razkrila zgodovine zlorabe, ki jo je prestal njen sin.

Lanna zaenkrat ostaja v priporu.