NEURADNO

Štiriletnik omahnil v globino: povlekle naj bi ga tekoče stopnice

T.L.
15. 5. 2016, 18.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ob nesreči nekateri domačini opozarjajo, da za varnost ob tekočih stopnicah ni poskrbljeno.

STA
Po neuradnih informacijah naj bi tekoče stopnice delovale brezhibno.

Celje je zaznamovala huda nesreča, v kateri je bil udeležen otrok. Poročali smo, da je v tamkajšnjem nakupovalnem centru otrok padel z višine približno osmih metrov v globino v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo ter se zelo hudo poškodoval, je potrdila policija. Uradne informacije o nesreči so še skope in bodo znane po zaključku preiskave.

Po poročanju STA so v upravi trgovskega centra v izjavi za javnost zapisali, da policijska preiskava še poteka, zato podrobnejših informacij v zvezi z nesrečnim dogodkom še nimajo. Dodali so, da nesrečni dogodek iskreno obžalujejo, staršem ponesrečenega dečka pa izrekajo sočutje in mu želijo uspešno okrevanje.

Kamer ni

Časnik Večer pa poroča, da naj bi bil fantek star štiri leta (pojavljajo se sicer tudi informacije, da gre za petletnika), padel pa naj bi iz drugega nadstropja trgovine H&M v prvo nadstropje iste trgovine. Kako, ni znano. Kamer po poročanju časnika trgovina nima, očividcev (razen mamice fantka) pa ni bilo. Trgovina je bila po nesreči zaprta tudi včeraj.

Google maps
Do tragičnega dogodka je prišlo v celjskem CityCentru.

Po neuradnih informacijah naj bi se bil fantek nekako zataknil za tekoče stopnice, ki so ga povlekle v drugo nadstropje, nato pa "spustile", da je nesrečnik padel v prvo nadstropje, še poroča časnik.

Po neuradnih informacijah naj bi tekoče stopnice delovale brezhibno.

Opozorila domačinov

Nasprotno pa bralci na družabnih omrežjih opozarjajo, da za varnost ob tekočih stopnicah ni poskrbljeno, medtem ko drugi opozarjajo, da je v omenjenem centru (pre)pogosto opaziti otroke, ki brez nadzora staršev tekajo naokoli ter da starši trgovske center velikokrat zamenjajo za otroška igrišča.