3-letna Samanta

Očim stopil na deklico in jo zdrobil

J.P.
3. 5. 2016, 08.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prve ugotovitve obdukcije tri leta stare Samante so pokazale, da je tri leta stara deklica morda umrla tudi zato, ker ji je nekdo silovito stopil na trebuh.

Antonio Krstić že ima kartoteko – zaprt je bil zaradi vloma.

Italijanski mediji poročajo, da so tamkajšnji inšpektorji prepričani, da je 33-letni Srb Antonio Krstić, očim nesrečne deklice, to maltretiral, o čimer pričajo številne poškodbe na njenem telesu.

V primeru, da se potrdijo sumi inšpektorjev, bo zagotovo obtožen umora.

Sodeč po zadnjih neuradnih informacijah, so strokovnjaki med obdukcijo na Samantinem želodcu odkrili odtis, ki se natančno ujema z obliko in velikostjo čevljev, ki jih nosi Krstić. Zato inšpektorji ugibajo, da je očim deklico pretepal in jo pohodil.

Ne samo zloraba, tudi umor!

Če bo torek tekom obdukcije postalo jasno, da je Samanta umrla zaradi teh poškodb, Srbu grozijo veliko hujše obtožbe od trenutnih o zlorabi otrok. V primeru, da se potrdijo sumi inšpektorjev, bo zagotovo obtožen umora.

Antonia Krstića so 29. aprila zaradi suma uboja triletne deklice aretirali v italijanskem mestu Calambrone. Deklica je bila hčerka njegove noseče partnerice, ki jo je imela še iz prvega zakona. O smrti otroka je pristojne službe obvestila mati, Krstić pa je bil prisoten. Nihče od njiju pa ni vedel, če je deklica še živa, zdravniki pa so hitro uvideli, da Samanti več ni pomoči. Srb in njegova partnerica sta po hitrem postopku končala v priporu. Krstić sicer že ima kartoteko – zaprt je bil zaradi vloma.